maanantai 11. tammikuuta 2010

Lenkkiä ja muffinsseja.

Oih ja voih! Onpa olo taas ihanan keposa ja lepposan raukea. Syy tähän onnelliseen mielentilaan on tunnin lenkki raikkaassa ulkoilmassa. Toppahousut jalkaan, tumput käsiin ja panta silmille, portaita alas ja ovesta ulos! Vasemmalle, oikealle, eteen, taakse ja vielä kerran vasemmalle. Täysin sattumanvaraista haahuilua ees taas ja taas taas ja voi että mikä ihana fiilis onkaan sen jälkeen. Oon huomannu tässä viikon + 1pvä aikana, että ulkoilma tekee NIIIIIN hyvää ihmiselle. Uni maittaa ja olo on pirteä ku peipposella. Eipä voisi olla paremmin!

Ainoa huono seuraus tästä ulkoiluvimmasta on se, että olo on yli-reipas. Niin reipas, että mieleni tekisi kokoajan leipoa ja hääriä kodinhengettärenä. Ihan kamalasti haluttaisi tehdä muffinsseja tai sämpylöitä. Huono puolihan on se, että "joudun" syömään kaiken itse. Voi voi, kyllä siinä taas maha kasvaa ja reidet pullistelee kun lapan browniesejä nassuun. AH, BROWNIES!! Ne on niin unelmien ruokaa, että itkettää. Taidankin tällä viikolla pyöräyttää joitain herkkuja pakkaseen ja suoraan suuhun. Aivan sama, vaikka jenkkikset kasvaa ja allit paukkuu!

3 kommenttia:

Reedani kirjoitti...

Heitähän tännekki vähän urheiluintoa! Ei haluta tehä mitään ylimäärästä, tai haluttais muttei haluta yksin. :/

Karoliina kirjoitti...

No mää kävin tänään Anun kanssa. Viime viikolla kerran Jaanan kanssa. Muuten oon yksin viuhtonu tuolla ulkona. Jotenki se on mukavaki yksin välisä. Saa miettiä kaikkia ajatuksia. :) Ja lähetän intoa sulle, ota kiinni!

Äidin etätuki kirjoitti...

OI NAMINAMI! Kuolaan vaan tuota sun kuvvaa! Se vei mun koko keskittymiskyvyn nyt.