tiistai 26. tammikuuta 2010

Huh huh!

Viikonloppu on takana ja raskas sellainen olikin! Takana on reippaat 700 kilometriä, 10 peliä lentopalloa, muutamia alkoholijuomia, muutamia askeja savukkeita ja liian vähän unta. Kyllä ihiminen on sitten väsynyt! Mutta onnellinen.

Eilen olin sitte nukahtaa töihin kolmesti. Istuskelin tietokoneella ja surffailin kun rupesin pilkille ihan tuosta vain. Kyllä hävetti ihmisparkaa, mutta ei sille voinut yhtiskäs mittään kun vain väsähti. Onneks se nainen sitten päästi minut jo kolmelta kotia. Sano vain, että eiköhän se ole somempi lähtä nukkumaan. Olin samaa mieltä.

Eipä vain kuiten uni tullut ja illan päälle hyökäsin pelaamaan vielä lentopalloa. Paikata ihan tuhottoman jumissa, niin piti saada vähän verrytellä, josko se siitä sitten lähtis. Mukavaa oli, eikä ollu edes lentipallokiintiö täynnä!

Tänään olikin sitten ihan "oikia" työpäivä. Yks uus vertaisryhmä miitinki oli, mutta sehän oli aikamoinen fiasko. Kun kukaan ei puhu samaa kieltä, niin ei siitä vain tule mittään. Huominen ja torstai menee kanssa reissun päällä. Torstaina sitten se pitempi reissu sinne Pudasjärvelle asti. Perjantaina koulua ja ihanaa Miss J:tä!!

Miss J siis tulee perjantaina Kemiin "opinnäytetyö kokoukseen", joka kestääkin sitten koko viikonlopun! Oon suunnitellu ihan kamalasti ohjelmaa! Paareilua, pulkkamäkiä, lättykestejä, Lumilinnan ilotulitukset ja ehkäpä jopa Pakkasukko Bluesit?

Riisi porisee ja kana muhii uunissa. Kauhia näläkä. Tänään ehkä parit BUZZ!:it M:n ja E:n luona. Ajattelin voittaa.

Loppun vielä pulkkamäkitunnelmaa Ylläkseltä. Ottakaa mallia!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

eikä!! mieki haluan tehä kaikkea nuita asioita ja varsinki teiän kans! hirveä ikävä iski. haluan minun rakkaat tänne!!! byääh. <3 -hansi

Karoliina kirjoitti...

Älä itke daarling. Nauti olostasi siellä, me ehditään rymytä keskenään sitten kun tulet takasin. :)

Äidin etätuki kirjoitti...

Wheeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Inanaa! Enpä jaksa odottaa :] Ihuna nähdä Miss J:tä piiiiiiitkästä aikaa! Ja tietty sua, Karo.