perjantai 9. heinäkuuta 2010

Sataa, sataa ropisee. Pili-pili-pom!

Istun kotona ja oottelen vesisadetta. Taivas on harmaa yltäpäältä, eikä aurinko kurkistele mistään. Telkkarissa uusinta-Salkkarit pyörii äänettömällä. Ismo näyttää tismalleen samalta, eikä Jennin hius- saati vaatetyyli ole muuttunut hitustakaan. Sterioista laulaa ihana Alecia Moore a.k.a P!NK. Fiilistelen marraskuista keikkaa ja naatiskelen. Menee kai se kesäpäivä näinkin?

P!NK, roikku katosta Hartwall Areenalla.
Olihan se pojat ihana!!

Tänään pitäis bongailla sitten Dingoa tuolla Sisäsataman katveessa. Toivottavasti se ilma ehtii kirkastua siihen mennessä. Ei olis yhtään fiilistä töröttää vesisateessa, vaikka piisit meniskin jalan alle. Vesisade tuo myös paljon suuremman tuskan mukanaan, nimittäin hiuskriisin. Pääsisköhän helpoimmalla jos liimais lakalla samanlaisen kampauksen kuin Neumannilla tuossa alemmassa kuvassa? Hiuksethan ei voi mennä sekaisin, jos ne jo on sekaisin.

Ding-ding-ding-go!

Oppariakin sain tehtyä tänään, vaikka päivä on suurimmaksi osaksi mennyt pötkötellessä. Oon enivei saanut
jopa pestyä pyykkiä ja imuroitua kämpän. Aivan valtavia villakoiria rynnii nurkissa, joten se oli pakon sanelema asia tarttua imuriin ja tanssia sen kanssa tovin verran. Nyt on kuitenkin taas kohtuullisen "puhdasta" ja siivouspäivää voi huoletta siirtää taas vähän eteenpäin.

Ei kommentteja: