tiistai 20. heinäkuuta 2010

Hävityksen kauhistus.

Tulin tänään kotiin viikonmittaiselta "maaseutumatkalta". Reissu sisälsi toki myös ihanaa kaupunkifestarointia, jossa pääsin ihastelemaan Jenni Vartiaista, Anna Puu:ta ja PMMP:tä. Uijuijui! Olipa ne naiset ihanaisia, aivan maftavia! Tänään tosiaan raahauduin kotiin. Ikkuna oli ollut viikon auki, joten lattialla oli kasoitta pikkuötököitten raatoja ja vähän isompienkin! Vielä jännittää, mistä niitä löytyy lisää.. Mullahan meni sitten reipas tunti, että sain tavarat purettua, imuroitua ja laitettua kodin sellaiseen kuosiin, että taas viihdyn täällä hetkisen.

Kävin tänään Lindexissä ostoksilla, sillä putiikki lopettaa toimintansa täällä "pönkköperällä". Sain 11 eurolla aivan super hienoja löytöjä, joista kaikkein erikoisin tapaus oli t-paita. Luulin sitä ihan normi t-paidaksi, mutta se yllättikin positiivisesti, sillä edessä oli jonkinsortin ihme lipare, joka näyttikin ihan sika hienolta päällä. Vähästä se ihminen on onnellinen.

Loppuviikko menee työn merkeissä ja huomenna suunnittelen suuntaavani ihanien ystäväisteni huomaan, jos julkinenliikenne antaa myöten. Aivan mahdottoman kamala ikävä tyttöjä, niitä ihania pirkkoja, joita en ole nähnyt päivittäin, niinkuin on ollut tapana. Onneksi kohta on mökkiviikendi, jolloin voi vähän kompensoida tätä läheisyydenkaipuuta.

Mutta palaten "maaseutumatkailuun"... Kävin ongella, kahdesti. IHANAA! Kunnon mato-ongella ja saaliiksi sain paljon kaloja. Kaloja, jotka olivat limaisia ja nielivät koukun mahan viimeiseen kolkkaan asti, josta koukun irrottaminen ei ollutkaan niin helppoa. Mukavata silti oli. Ihanata, etten sanoisi. Kunnon kesälomailu sisältää aina mato-ongintaa auringonoton lomassa.

Hermostun kohta myös tuolle vaihtohässäkälle. Mitään ei kuulu mistään. Sais jo varmistua, niin voi huokaista helpotuksesta ja keskittyä täysin siemauksin Suomen kesään, ennenkuin vaihtaa maisemia. Olishan se ihanaa viettää syksy lämpimässä ja tulla sitten joulun korvilla kotiin viettämään valmistujaisia.. Olis oikea ammatti takataskussa ja tuntematon tulevaisuus edessä. Jännittävää!

Ei kommentteja: