tiistai 6. heinäkuuta 2010

Lentopalloilua ja kaupunkifestareita.

Tämän kesän Kultavaskoolit on pelattu ja paluu arkeen tapahtui eilen. Kolmen päivän peli- ja rillutteluputki vaati veronsa ja yhä edelleen vois vain nukkua univelkoja pois. Reissu oli super-hyper-skädäm-mukava, pelit meni hyvin ja iltapelit vielä paremmin! Sijoitus omassa sarjassa puoleen väliin on super hyvä, sillä jos mennään muutamia vuosia taaksepäin on sijoitus ollut listan loppupäässä. Kehitystä siis lienee tapahtunut? Kaikki jäsenet on tallessa, eikä kukaan telonut itseään sen kummemmin. Muutamilta mustelmilta ja nirhaumilta ei toki voi välttyä ja olenkin "paljas sääri" -kiellossa varmaan ensi viikolle asti. On sen verran komiat kintut, ettei näitä paljon esitellä ihmisten ilmoilla.

Seuraavan viikonlopun vietän töissä, joten mitään suurempaa actionia ei tarvitse edes miettiä. Tulee varmaan pyörähdettyä työn tiimoilta Scandal Music Festareille, jotka pärähtää ensimmäistä kertaa käyntiin Meri-Lapin syövereissä. Paikalla soittelee Dingo ja joitain muita pilipali-pumppuja. Esiintyjä kaarti ei ole kovinkaan houkutteleva, mutta jostain se on kai alotettava tuokin yritelmä.

Enempi odottelen Rotuaari Piknikkiä, jossa käyn bongaamassa aivan loistavan naisartisti pläjäyksen 16.7. Jenni Vartiainen, Anna Puu ja PMMP tarjoaa briliantin illan aivan Oulun ytimesssä. Tätä ei kannattais missata!! Liput on hankittu etukäteen, sillä mitään ei pidä jättää viime tinkaan. Odotan aivan into-pinkona tuota iltaa. Sairaan hyvää musaa, rinkkiä jamittelua ja hyvää seuraa. Uijuijuijui!!!

Nyt jään odottelemaan Miss J:tä. Oppari kutsuu!!!

1 kommentti:

Noora kirjoitti...

Tää oottaa kans aika kovasti piknikkiä ;) Ja toivottavasti hyvä seura tarkottaa mua etkä oo tuomassa entouragea mukana ;D