tiistai 8. kesäkuuta 2010

KOMPISIA!

Tulin juuri kotiin ulkomailta. Tarkemmin sanottuna Ruotsista. Huomasin vain kuinka tylsää tuo Ruotsin-matkailukin on nykyään kun tullitkaan ei enää pelitä samaan malliin kuin ennen muinoin. Saa ajella miten saattuu ja ostaa vaikka seepran ja tuoda se kotiin ilman, että kukaan kysyy kohtalokkaan kysymyksen: "Onko tullattavaa?" Vuonna pottu oli hauskaa kun tulli-ihmiset tsekkas auton takakontin ja yritti bongata jotain laitonta voin ja sokerin keskeltä.

No tänään oli silti hupaisaa ja varsin ruokapitoista menoa ja meininkiä. Pannupizzaaa, Spice Ice:n Pyörremyrskyä ja vielä irttareita Ica:n makeishyllyltä. NAMNAMNAM! Ostin sellasia super söpöjä jäätelö kompisia, joista tuli mieleen nämä ihanat Delikalasin korut.


(Kuva Delikalasin Facebook sivuilta)

Delikalas on siis super ihana korunvalmistaja, jonka olen bongannut jotain kautta Facebookista. Aivan syötävän ihania koruja. Yhtä ihania kuin ruotsalaiset irtokarkit! Lemppareita koruista on vaahtokarkki korvakorut, donitsi kaulakoru ja muffinsit. Mulle ei mene kaaliin kuinka joku kykenee tekemään kuin aidon ja herkullisen näkösiä koruja. Omilla nakkisormilla tuollainen taiteilu olisi täys kaaos.

Huomenna ajattelin mennä bongaamaan tyynynpäällisiä. Siis sellasia "koristetyynynpäällisiä" sänkyyn. Jotain söpöä pinkkiä ja vihreää. Jotain joka mätsää mun uusiin tuleviin verhoihin. Torstaina on super-siivouspäivä ihan vain sen kunniaksi, että huomenna tulee parvekelasit paikalleen. Eihän sitä tavinnutkaan vartoa kuin melkein 4 vuotta. No, parempi myöhään kun ei millonkaan. Vaiko kuinka?

Niiin ja perjantaina, PERJANTAINA tulee pikkuhauva! Se ihana läski karvapallo, joka vain nukkuu. Se sopiikin tähän perheeseen kuin nyrkki silmään.

1 kommentti:

Niina kirjoitti...

Pitää kyllä käydä kattoon karvavauvaa, kunhan se kotiutuu =)