keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Mikä kesä?

Tuntuu, että kesä on jo ohi, vaikkei se ole edes alkanutkaan. Tuntuu, että aika loppuu, eikä mitään ole saanut tehtyä. Ei ole ehtinyt nähdä ystäviä, niin paljon kuin haluaisi. Ei ole ehtinyt chillailla puistikossa tai rannalla. Kesä tuntuu tänä vuonna todella oudolta. Aurinko kuitenkin paistaa entiseen malliin, mutta varpaita palelee ja tekisi mieli laittaa villasukat jalkaan. Koulut jutut pyörii mielessä ja odotan sormet syyhyten postia Portugalista.

Juhannus on edessä ja se jos joku on merkki siitä, että kesä on vasta alkamassa. Lämpimät kesäpäivät vielä edessä. Lentopalloilu-turnaus ja pikku-festarointia tiedossa. Mikä mättää? Miksen ole vielä päässyt siihen kesäfiilikseen? Ainut asia, joka on tuonut kesäfiiliksen on sääsket ja voi pojat niitä on paljon! Ei tarvitte ku nokkaa oven raosta näyttää ja itikat hyökii kinttuihin kiiinni. Onneksi täällä kaupungin katvessa niitä elukoita on vähän vähemmän ja parvekkeella lasituksen suojassa ei yhtään. Lucky me!

Juhannus menee kuitenkin normi-malliin mökillä. Ihanalla mökillä, ihanien sääskien kanssa. Hyvää ruokaa ja pötköttelyä. Ei kai sitä muuta tarvitte?

Pari työvuoroa vielä tiedossa, ennen kesän ensimmäistä reissua. Kultavaskooli, tuo lentopalloilijoiden unelma, käynnistyy reippaan viikon päästä. Tiedossa kolmen päivän rankka peli- ja rillutteluputki. On sitä ootettukki!

Ei kommentteja: