torstai 17. kesäkuuta 2010

Hei kaunokaiset!

Ja hyvää ruma-läski-päivää! Tänään se sitten virallisesti tuli. Oonkin jo muutaman päivän tässä menny sellasilla fiiliksillä, että kohta se hyökkää, kun oon jotenkin ollut harvinaisen hyvillä tuulilla ja tyytyväinen kaikkeen. Jopa HIUKSIIN! Ja se on paljon se.

Tällä hetkellä ylikasvanut puolikaljuni lähinää ahdistaa ja itkettää. 5 cm hiuskarvat harottaa joka ilman suuntaan ja näyttävät halvoilta, homssuisilta ja typeriltä. Vaatteet ei näytä hyvältä päällä. Puristaa, kiristää, liian löysää, liian tiukkaa, liikaa väriä, liian mustaa. Haluan laittaa farkut, en halua, sortsit, ei sortseja ja niin edelleen.. VIHAAN RUMA-LÄSKI-PÄIVIÄ YLI KAIKEIN!

Näinä päivinä, pitäisi saada olla kotona, peiton alla piilossa maailmaa, kuunnella hyvää musaa ja hakata päätä seinään. Hyvän päivän valitsi tämäkin ahdistus/ärsytys, sillä yöksi menen töihin.

Nautin jo valmiiksi siitä hetkestä kun joudun laahustaman kaupungin läpi naama "norsunpakaralla" kun mikään ei tunnu hyvältä. Onneksi töissä voi piiloutua neljän seinään sisälle ja kaivautua vasta huomisen puolella ihmisten ilmoille. Toivottavasti siihen mennessä olen kerännyt itseni kasaan ja pystyn iloisin mielin kepsottelemaan takaisin kotiin pakkaamaan.

Viikonloppuna tiedossa ristiäiset ja synttärit. Nämä kemuthan toki heittää ajankohtaisen kysymyksen ilmoille: "Mut mitä mää laitan päälle?!"

2 kommenttia:

Äidin etätuki kirjoitti...

Aww. Rakkauspakkaus. Mulla oli tuo päivä koko viime viikon! Ja luultavasti taas tänään kun pitää mennä ostamaan baarirättejä.

Karoliina kirjoitti...

Olen rauhottunut jo tänään. Näytän mielestäni hyvältä, vaikka leuassa asustaa kuuden metrin finni. Outoa.