keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Mihin tämä maailma on menosa!?

Posti toi tänään paketin, joka sisälsi kolmet housut. Olinki ihan innosta soikeana, sillä paketti saapu perille yllättävänki nopiaa. Paketissa oli siis yhdet legginssit / jegginssit / tregginsit / mitkälie, yhdet "army"-housut ja yhet normi farkut. KAIKKI samaa kokoa. Avasin paketin ja kokkeilin ensimmäisiä housuja, jotka nyt oli nämä legginssi-hässäkät. Ne oli ihan kamalat. Olin hukkua niihin, ne oli niin isot, ettei mitään rajaa. No otin seuraavaksi käsittelyyn nämä "army"-housut, joiden pitäisi olla istuvuudeltaan löysähköt. En saanut housuja kankkujen yli. Pikaisten päätelmien jälkeen tulin siihen tulokseen, että oikeasti ne olivatkin kokoa XXXS tai sitten lihoin sovituksen aikana n. 30kiloa. Viimeisinä kokeilu vuorossa olivat perusfarkut, perusvyötäröllä, peruslahkeet, perusmalli, perusväri.. KAIKKI niin perusta ko perus voi vai olla! Ja TADAA, ne oli ihan vimpan päälle loistavat! Tulin siis siihen tulokseen, että en missään nimessä enää koskaan yritäkkään tilata mitään erikoista. Normifarkut kunniaan!

2 kommenttia:

Äidin etätuki kirjoitti...

Aamen. Mutta mitkä on nykyään normifarkut? Minun leveälahkeiset, löysät pussifarkut (joita mie rakastan maailman ääriin!), jotka ei myötäile sen enempää minun kuin kenenkään muunkaan muotoja sitten pätkääkään, ei tunnu enää normeilta! Ne on jopa hieman epänormit tässä leggingssien ja treggingssien viidakossa!!!

Karoliina kirjoitti...

Joo hirviän hyvä pointti niinku loppujen lopuksi. Mulle normifarkut on tällä hetkellä farkut, joisa ei näy perse ko kyykkii. Lahkeet on ylleensä aika suorat ei levenevät eikä mikkään hullun tiukat. Jokka pyssyy jalassa, eikä missään nimesä purista. Eikä tarvi uida vaseliinipurkissa, ennenku laittaa ne jalakaan. Sellaset joita ei löydy mistään kaupasta, että on pakko turvautua postimyyntiin. :)