keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

SisutusWIMMA!

Tänään se tapahtui. Se, mitä oon ottanut jo melkein neljä vuotta. Sain vihdoin ja viimein parvekkeelle lasituksen. Oi tätä ilon ja riemun päivää!

Nythän mulla on tietenkin mahdottomat visiot siitä kuinka tuun sisustamaan parvekkeen. Nyt on siis mahdollista ihan surutta laittaa sinne kaikkea ihanaa, kun ei ole pulut sotkemassa ja sade kastelemassa.

Tänään kävinkin siis hiukan shoppaamassa. Oon kuiten säästökuurilla, joten yllättävän edullisesti sain kuin sainkin hommattua kaikkea sisustushommia partsille ja toki jotain myös sisälle kämppäänkin.

On se vain sitten ihana kellotella parvekkeella ja siemailla kahvia, kun kaikki on ihanaa ja söpöläistä. Kyllä siinä niinku oikein sielu leppää!

Enpä muistakkaan millon oisin viimeksi ollut näin ilonen siivouksesta. Ootan huomista kuin kuuta nousevaa. Saa kuurata parvekkeen mäntysuovalla, vaihtaa verhot ikkunoihin ja matot lattiaan.

Ajattelin myös kehitellä tuonne parvekkeelle jonkin sortin verhopatenttiratkaisun. Oikeaa verhotankoahan siellä ei ole (vielä?), mutta jonkin systeemin aion keksiä, että saan sinne roikkumaan söpöt IKEA:n lokkiverhot, jotka mätsää aivan super siististi siihen puiseen lokkihemmoon, jonka löysin tänään Prismasta.





Niin ja ensi viikolla aioin leipoa kakkua ja pitää parveketuparit. Tervetuloa, ystävät rakkaat. Aina on hyvä syy juhlia!

1 kommentti:

Äidin etätuki kirjoitti...

Siis en jaksa oottaa että nään sun hienon super skädäm parvekkeen! Siitä tulee varmasti Nahkurinkadun hienoin!