torstai 4. maaliskuuta 2010

Talviolympialaiset 2010, Paakkola.

Nyt on aika kaivaa kisavaatteet esiin. Nostaa lippu salkoon ja valmistautua vuoden odotetuimpaan viikkoon. Paakkolan talviolympialaiset käynnistyvät maanantaina 8.3. spektaakkelimaisen avajaisjuhlan voimin. Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua, kun kilpailijat esitellään maailmalle ja huippuartistit valtaavat esiintymislavan. Avajaiset käynnistävät ainakin 2 päivän mittaiset olympialaiset, joissa urheilijat ottavat mittaa toisistaan seuraavissa lajeissa.

1. LAJI
Pulkkamäki

- Kuka vie voiton? Onko Miss J, harjoitellut salaa ja pysyykö hän pulkan kyydissä? Onko Kanadassa treenannut Janetski painanut Pohjois-Amerikkalaisia oppeja mieleensä? Vai onko Kilpailija K hionut salaista asettaan? Paino on voimaa, mutta ylipaino ylivoimaa!

2. LAJI
Pilkkiminen

- Kuka kairaa nopeiten reiän jäähän? Kenen koukkuun tarttuvat isoimmat kalat? Kenelle Ahti suo antejaan? Uskaltaako K tarttua matoon? Ovatko madot jäätyneet? Pettääkö hanki? Kuka syö kalat?

3. LAJI
Ämpärin heitto

- Tuo esi-isienaikainen Tervolan kansallislaji valtaa autotallin taustan kun kilpailijat nakkovat ämpäriä pää punaisena. Kenen käsi irtoaa? Ja lentääkö Miss J ämpärin mukana vai onko hänellä kotikenttäetu?

4. LAJI
Hanki vyöry

- Kuka rullaa nopeiten maaliin. Kenen pää ei mene sekaisin? Onko Janetski vikkelämpi kuin kukaan koskaan ennen? Mistä tietää tulleensa maaliin? Hukkuuko joku hankeen?

5. LAJI
Keihäänheitto

- Keihäs lentää ja Seppo Räty kannustaa yleisössä. Kenen rahkeet riittävät? Kuka astuu yli? Onko ilmassa taktikointia? Häviääkö Janetski tahallaan aivan kuin Suomi Ruotsille Vancouverissa?

Voittajalle mainetta ja mammonaa! Häviäjä lämmittää saunan. Kenelle nakki napsahtaa ja kuka vie potin kotiin. Tämä kaikki vain ensi viikolla! Hiihtoloma, olympialaiset, Paakkola.

4 kommenttia:

Äidin etätuki kirjoitti...

xD

*repeilee*

Reedani kirjoitti...

Hahaahaaaaaaaaaaaaa, huippu! Mie olen jo niin menossa, ainaski puoliksi.

Lisämaustetta antaa myös hienot palkinnot ja urheiluasut! :)

Anonyymi kirjoitti...

tulipa makeat naurut!! :D
mie kannustan täältä katteellisena, mutta hyvin puolueettomana!

Karoliina kirjoitti...

Juu, urheiluasut pittää käydä ostamassa maanantaina. Tai ainakin ne "pääosat" :) Urheilupukua en ole vielä löytänyt. Muistathan J ottaa tussit mukaan :) Hanski, älä ole puolueeton, kannusta minua! :)