sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Neljä blogi postausta vuodessa?

Oon niin laiska ja saamaton tän blogin puolella, ettei mitään järkeä. Aikasemmin saatoin kirjotella ja tuhertaa usiamman kerran päivässä, mutta nyt hyvä jos kirjotan neljä kertaa vuodessa. Näköjään nää postaus-inspiraatiot tulee aina vuodenaikojen vaihtuessa.. kevät, kesä, syksy ja talvi.
 
 Nyt ollaan siis menossa tuossa syksy-postauksessa. Paluu arkeen ja työelämään on koittanut! Hiphurraa! Päivärahan sijasta tilille kilahtaa nyt palkkaa, mikä saa hymyn huulille ainakin kerran kuussa. Toki tässä on myös haittapuolia. Tulojen kasvaessa, menot räjähtää käsiin! Toki osasyy tähän taloudelliseen kaaokseen on tämä minun "uusi elämä", jonka seurauksena kaikki vaatekerrat menee uusiksi. Kesäksi piti hankkia kevyempää ylle ja nyt syksyn viimojen puhallellessa, pitää ruveta hankkimaan hivenen lämpimämpää vaatetta varastoon. Odotan kauhulla talven tuloa, kun myös talvivaatteet pitää uusia ja niihin sitä vasta rahaa tuhrautuukin! Oon jo ihan kauhuissani!
 
Alla vielä kuva kesän kohokohdasta, siskon häistä. Häitä juhlittiin Turkansaaressa ja kesän helteet alkoivat kyseisenä päivänä. Hääväkeä hemmoteltiin auringon paisteella, hyvällä ruualla ja loistavalla seuralla..
 
 

Ei kommentteja: