lauantai 1. lokakuuta 2011

Viikon paras päivä, lauantai.

Iäisyydeltä tuntuva työviikko on takana. Niskat on jumissa, koska olen ilmeisesti nukkunut viime yön niin sikeästi, etten ole edes päätä ehtiny kääntää. Lauantai kuitenkin pelastaa tilanteen! Oikeastaan tämä ihana euforinen tunne alkoi jo eilen.

Töistä kotiuduttua (ylitöitäylitöitäylitöitä) totesin, että aamun virkeinä hetkinä olin nakannut kaikki matot ja petivaatteet parvekkeelle, joten oli siis kutakuinkin pakko siivota perusteellisesti. Siivouksen lomassa juoksutin pyykkiä alakerran pyykkitupaan. Kun sain siivouksen päätöksen, juoksin kauppaan hakemaan eväitä viikonlopulle. Loppuilta menikin onnellisena olohuoneen matolla (mullahan ei ole vieläkään mitään kalusteita olkkarissa) katsellen huonoja ohjelmia ja syöden hyviä karkkeja.

Tänään heräsin ensimmäisen kerran 06.20 (joku alitajunnassa piilevä reaktio, että pitää lähteä töihin), mutta samantien nollasin aivotoiminnan ja vaivuin takaisin horrokseen. Kahdeksan jälkeen uni kuitenkin katosi totaalisesti ja päätin käyttää tilanteen mahdollisimman pitkälti hyödyksi. Ikkunoista pilkottava aurinko antoi roimasti energiaa puuhailuun.

Aamupalan jälkeen hainkin pyykit alakerran kuivaushuoneesta, silitin lakanat ja tyynynpäälliset (alhaalla on mankeli, mutta en oikein osannut sitä käyttää..), sillä mikään ei ole ihanampaa kuin nukkua ryppy-vapaissa lakanoissa. Aamun kodinhengetär-vimma jatkui sitten ikkunan pesuun ja marjapuuron tekoon (mittavirheiden seurauksena sitä marjapuuroa on nyt n. 4 litraa). Seuraavana vuorossa olisi omenahillon valmistus, mutta unohdin ostaa sitruunaa kaupasta. Siispä hillon tekeminen jätetään illemmalle. Valmistin myös herkullista pesto-mozzarella-pastaa. Ei siis voisi mennä paremmin!

Tunnin kuluttua hyppään bussiin ja suuntaan ystävän luo kyläilemään. Olen lupaillut hänelle jo parin viikon ajan, että tulen käymään kylässä. Aina se kuitenkin on jäänyt ja jotain esteitä on putkahdellut matkan varrelle. Nyt kuitenkin pyhitän lauantain kyläilylle, sillä shoppailuun ei tällä hetkellä ole innostusta (lue: ei rahaa).

Illalla joku hyvä leffa ja nachoja. Huomenna hivenen urheilua, jotta viikonlopun herkut saadaan taas kulutettua ja maanantaina mahdutaan farkkuihin.

Ihanaa ja energistä viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Silitin lakanat?? =) Ollaankohan me sittenkään sukua? Tai joo, sä oot Mummuun tullut! *oot ihan höpsö!*

Karoliina kirjoitti...

Ne oli niin ruttuset!!!

Anonyymi kirjoitti...

no kyllä lakanat pittää ainaki silittää jos ei voi mankeloida! :D ei ryttysissä lakanoissa vaan voi nukkua :)
-fanni